Ruimte voor iedereen

Mijn doel is samen met u tot een goed, warm, persoonlijk, waardig en stijlvol afscheid te komen.
Een afscheid dat recht doet aan de overledene en aan u. Een afscheid waarin alle ruimte is voor een actieve rol van u, familie en vrienden. Ik zal u vertellen over het scala aan mogelijkheden en u adviseren. Vanzelfsprekend maakt u als nabestaande de keuzes. Ik ben er om u daarbij te helpen.

Het maakt niet uit of het een plechtigheid is met honderden mensen of een besloten bijeenkomst in een klein gezelschap. Het maakt ook niet uit of het een viering is een kerk is of een ceremonie op een andere locatie. Ik zal ervoor zorgen dat dit persoonlijke afscheid ook toegankelijk is voor de aanwezigen die uw dierbare minder goed kenden. Iedereen zal zich welkom, betrokken en thuis voelen.

Ieder mens is uniek. Dat geldt voor uw geliefde overledene en ook voor u zelf. Daarom ga ik verder dan de standaard uitvaartdienst en kies vanuit betrokkenheid voor een persoonlijke aanpak en voor maatwerk.

Juist nu, in deze dagen, ben ik er voor u. Ik kan u helpen de uitvaart te realiseren die recht doet aan uw dierbare en aan u als nabestaande. Ook ga ik voor in de uitvaartdienst zelf. Het uitgangspunt daarbij is het creëren van ruimte waarbinnen iedereen tot zijn recht komt, in woorden, muziek, beelden, symbolen en rituelen.