bloemen-algemeen-16
bloemen-algemeen-11
bloemen-algemeen-13
bloemen-algemeen-12
­

Enkele reacties van nabestaanden:

‘Wat was het fijn om gisteren te laten leiden door jouw vaste en liefdevolle hand. Het voelde goed, en zoals ik je gisteren al zei: mijn moeder had het precies zo gewild.’

We kijken met een goed en fijn gevoel terug op de uitvaart van Onze moeder. Door jou persoonlijke aanpak konden we ons er compleet in vinden. Nogmaals dank daar voor.

‘Van meerdere kanten hebben wij vernomen dat de respectvolle, rustige en betrokken manier waarop je de dienst deed, mensen ertoe aanzette om te luisteren. Wij kunnen niet anders dan dit ondersteunen.’

‘Vol liefde en respect hebben wij afscheid kunnen nemen van mijn moeder. Dat respect heb ik de laatste jaren het meest gemist, maar op de dag van haar afscheid was het er!! Veel mensen hebben ons benaderd, ze vonden het een zeer mooi gebeuren. Ik weet zeker dat heeft met jouw inbreng te maken.’

Stuur uw reactie